Preskocit navigáciu

Porada riaditeľa Jazykového inštitútu s vedúcimi oddelení jazykových príprav


Porada riaditeľa Jazykového inštitútu s vedúcimi oddelení jazykových príprav

V priestoroch Posádkovej ubytovne 2. mechanizovanej brigády v Prešove sa 18. septembra 2024 uskutočnila porada vedúcich zamestnancov všetkých Oddelení jazykovej prípravy (ďalej len OJP) Jazykového inštitútu Ozbrojených síl SR. Usporiadateľom bolo Oddelenie jazykovej prípravy JI OS SR v Prešove.

Porady sa zúčastnili riaditeľ JI OS SR podplukovník Matúš Šostronek a zástupca riaditeľa major Rastislav Kurajda, profesionálni vojaci z OJP Martin a OJP Prešov a vedúci zamestnanci pôsobiaci v Prešove, Zvolene, Trenčíne, Nitre a Liptovskom Mikuláši.

V úvode porady riaditeľ privítal zúčastnených a všetkým zamestnancom poďakoval za dobre vykonávanú prácu v prospech JI.

V nasledujúcich hodinách boli postupne preberané viaceré aktuálne témy týkajúce sa výučby anglického jazyka príslušníkov OS SR a fungovanie JI.

Prerokované boli témy: logistické a materiálne zabezpečenie OJP, opravy a údržba priestorov, plánovaný nový študijný a organizačný poriadok JI, plánované hospitácie OMeNoV JI na jednotlivých OJP, koncepcia nového systému jazykového vzdelávania PrV, možnosti práce z domu a kompetencie nových zamestnancov a vojakov JI, plánované termíny STANAG skúšok, nové kombinované jazykové kurzy, nové diagnostické jazykové testy, plánované vyhodnotenie práce JI v mesiaci január 2025 v Tatranských Zruboch, plánovaný jazykový seminár na Smrekovici v septembri 2024, odborné školenia zamestnancov a doplnkové učebné materiály, napr. Flash on English for the Armed Forces.

Na záver porady sa účastníci dohodli, že ďalšie stretnutie vedúcich zamestnancov Jazykového inštitútu sa uskutoční v októbri 2024 v priestoroch OJP Martin.


Porada riaditeľa Jazykového inštitútu s vedúcimi oddelení jazykových príprav

Autor: ji.mil.sk , Foto: ji.mil.sk - Dátum: 20.09.2024
Čítanosť: 23
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share